Sobre l’Operació Pandora, 16 de desembre del 2015

L’Operació Pandora és una de cada cop més operacions anti-terroristes dutes a terme contra l’entorn anarquista a l’Estat espanyol.

Son 11 les persones detingudes en la macrooperació contra el «terrorisme anarquista». A les persones detingudes se les acusa de constituir, promoure, dirigir i pertànyer a una organització terrorista, de tinença i dipòsit de substàncies explosives i de delictes de dany i estralls amb finalitat terrorista; un cop més, sota la marca «Mateo Morral/GAC/FAI-FRI». Dos dies més tard, l’Audiència Nacional envia a presó sense fiança a set persones. Al cap d’un mes estan lliures amb fiança.
El mateix dia de l’operació es fan es registren l’Ateneu Anarquista del Poble Sec, l’Ateneu Llibertari del Palomar i a la Kasa de la Muntanya. Sota el pretext de l’Operació Pandora, els Mossos d’Esquadra confisquen, altra vegada, documentació personal i material informàtic.
A dia d’avui les encausades continuen a l’espera de judici. Una d’elles esta presa a Alemanya acusada d’una expropiació a un banc a Aachen, Alemanya el 2015.

 

més informació sobre el cas de les expropiacions de Bancs a Alemanya

Anuncis