Novetats

Publicació del fanzine “Obrim el cercle: Estratègies d’insubmissió a les Penes-Multa”

Obrim el cercle: Estratègies d’insubmissió a les Penes-Multa Una Pena-Multa consisteix en una condemna econòmica, fruit d’un procés judicial penal, que es pot substituir per penes de presó, Treballs en Benefici de la Comunitat o Localitzacions Permanents. Amb aquest tipus de condemnes, una persona pot entrar a la presó per l’impagament d’una multa i la … Continua la lectura de Publicació del fanzine “Obrim el cercle: Estratègies d’insubmissió a les Penes-Multa”

La foto de portada

Desde principios de este año hemos estado colaborando codo con codo con les compañeres que organizaban el Festival de fotografía incisiva Ullal. Junto a otros colectivos, tuvimos la oportunidad de participar en la categoría llamada Dentera, que habla de represión y violencia institucional. Durante el festival, celebrado en mayo de 2022 en Can Batlló (Barcelona), participamos en un debate en el que pudimos compartir nuestras experiencias y perspectivas sobre la imagen y la violencia institucional con colectivos antirracistas, transfeministas y personas que utilizan la la imagen como medio de lucha, visibilización, conscienciación y resistencia (Tanquem els Cies, Se va a armar la Gorda, Mal de Ojo y Ullal).

La foto de portada

Des de principis d'any Colze a Colze hem estat col·laborant amb les companyes que organitzaven el Festival de fotografia incisiva Ullal. Juntament amb altres col·lectius, vam tenir l'oportunitat de participar en la categoria anomenada Dentera, que parla de repressió i violència institucional. Durant el festival, celebrat al maig de 2022 a Can Batlló (Barcelona), vam participar a un debat en el qual vam poder compartir les nostres experiències i perspectives sobre la imatge i la violència institucional amb col·lectius antiracistes, transfeministes i persones que utilitzen la la imatge com a mitjà de lluita, visibilització, conscienciació i resistència (Tanquem els Cies, Se va a armar la Gorda, Mal de Ojo y Ullal).

Article “Nosaltres, treballadores, estudiants, okupes, aturades, som l’enemic intern”

Fotografia de les protestes de 1995 a Cadis contra el tancament de les Drassanes. Aquest article es va publicar originalment a La Tangent. Podeu trobar aquí l'article. “A última hora de la nit, continuaven a Cadis els enfrontaments entre policia i manifestants. Arbres arrencats d’arrel, barricades cremant-se i autobusos urbans que van haver de ser … Continua la lectura de Article “Nosaltres, treballadores, estudiants, okupes, aturades, som l’enemic intern”

Si tiene que arder, que arda

Per llegir aquesta notícia en català →aqui← El encarcelamiento de Pablo Hasél ha sido la chispa, que no la causa, de la enorme oleada de protestas que poco a poco se ha ido extendiendo por todo el territorio. Tenemos tantos motivos, tantos agravios acumulados que necesitábamos muy poco para estallar. Y en este desbordamiento han … Continua la lectura de Si tiene que arder, que arda

Si ha de cremar, que cremi

Para leer esta entrada en castellano →aquí← L'empresonament de Pablo Hasél ha sigut la guspira, que no la causa, de l'enorme onada de protestes que a poc a poc s'estenen per tot el territori. Tenim tants motius, tants greuges acumulats que necessitàvem ben poc per esclatar. I en aquest desbordament han anat cremant contenidors, botigues … Continua la lectura de Si ha de cremar, que cremi

El virus de lxs policías de balcón

El confinamiento que nos están obligando a cumplir responde a unas razones económicas y productivas, no nace de la preocupación por nuestra salud. Los medios de comunicación repiten el discurso del gobierno, según el cual tenemos que seguir trabajando sin valorar si el trabajo que hacemos es o no necesario para la sociedad. Estas normas ambiguas dan legitimidad a la policía para decidir con su criterio quién las cumple y quiénes no, dividiéndonos entre las buenas ciudadanas y las delincuentes. Queremos romper con este esquema mental invitándoos a hacer unas reflexiones.

El virus dels policies de balcó

El confinament que ens estan obligant a complir respon a unes raons econòmiques i productives, no neix de la preocupació per la nostra salut. Els mitjans de comunicació repeteixen el discurs del govern, segons el qual hem de seguir treballant sense valorar si la feina que fem és o no necessària per la societat. Aquestes normes ambigües donen legitimitat a la policia per decidir amb el seu criteri qui les compleix i qui no, dividint-nos entre els bons ciutadans i els delinqüents. Volem trencar amb aquest esquema mental convidant-vos a fer unes reflexions.

Infiltrats al barri: una crítica a la policia de proximitat

Podeu descarregar aquest cartell per imprimir aquí. (botó dret del ratolí i "anomena i desa la imatge").Per accedir a l'eix de Cossos Policials, feu clic aquí. Una crítica a la Policia de Barri i una aposta per generar teixit comunitari Amb aquest text volem desmuntar el mite de la Policia de proximitat. Per fer-ho, ens … Continua la lectura de Infiltrats al barri: una crítica a la policia de proximitat